Äntligen - tillbaka på hemmaplan med en ny show. Det har gått 10 år sedan succén Time And Space sattes upp på kulturhuset Möllan. Nu tar illusionisten, och Mölndals magikern, Michael Mendoza dig med på en magisk resa i sin nya show ”10 magiska år…”

Michael Mendoza bjuder in dig till en magisk show där du kommer häpna, skratta, facineras och förundras. Du kommer att se det omöjliga bli möjligt och bli lämnad med frågor utan ett svar…


Han är mörk, stilig och en mästare i modern magi - kombinera en stark scennärvaro med en enastående talang för konsten illusioner, där har du honom…

…En av de stigande stjärnorna. Denna mästare har ett smart tillvägagångssätt att leverera snabba, halsbrytande illusioner och trick som har bevittnats av miljontals människor runt om i världen. Han är Svensk Mästare i illusioner 2013, anlitad att jobba som Joe Labero´s personliga magikonsult. Ni har sett honom inkluderad i primetime TV, underhållningens extravaganza. Han är Michael Mendoza.

Nu får du följa med på hans största satsning någonsin, en oförglömig resa för så väl hjärnan som hjärtat, en resa som kommer få dina sinnen att spela dig ett spratt. Välkommen till en minnesvärd kväll med häftig musik, vacker ljusshow och oförglömliga magiska effekter. 

Produceras av: TeamMagic & Bergendal Event i samarbete med Kulturhuset Möllan.

BILJETTER:

Kulturhuset Möllan 14 Oktobert

Biljetter: Klicka här


Kulturhuset Möllan 21 Oktober
Biljetter:
Klicka här

Kontakt

Om showen

Eventbokning

media

Om michael

eventbokning.html
media.html
contact.html
historia.html